TOP

Strip

Maandelijkse strip door Joris Bas Backer - Een oogopslag van een voorbijganger kan veel zeggen en met je doen.

Maandelijkse strip door Joris Bas Backer - Hoe een creatieve blokkade kan leiden tot serieuze zelfbeschouwing.

Maandelijkse strip door Joris Bas Backer - Als je met hormonen begint zijn er veranderingen die je verwacht, en ook die je geheel verrassen.

Maandelijkse strip door Joris Bas Backer - Vol goede moed een covid-vaccinatie gaan halen en dan overvallen worden door stress

Maandelijkse strip door Joris Bas Backer - Een groot deel van de leraren in Berlijn, waar Joris Bas woont samen met zijn kind, heeft amper kennis van queer onderwerpen.

Maandelijkse strip door Joris Bas Backer - Niet alleen de rijke voorjaarsflora vindt in het bos een geschikte biotoop, ook de gelukkige trans man.

Maandelijkse strip door Joris Bas Backer. Hoe kun je je het maken van kunst veroorloven?

Een striprecensie in de vorm van een strip: Joris Bas Backer deelt hier maandelijks zijn enthousiasme over graphic novels, stripseries en comic artists.

Een striprecensie in de vorm van een strip: Joris Bas Backer deelt hier maandelijks zijn enthousiasme over graphic novels, stripseries en comic artists.

Maandelijkse strip door Joris Bas Backer - Deze keer over

Maandelijkse strip door Joris Bas Backer - Cathartisch is een ander woord voor louterend. Het betekent meestal 'lichaam en geest zuiverend'. Maar wat ís cathartisch?

Maandelijkse strip door Joris Bas Backer - Sommigen zien in hem een gender bender, maar die zogenaamde verdienste valt in het niet vergeleken bij wat hij bereikt als oprekker van leeftijdsnormen.