TOP

Meewerken aan

vrijwilligers TRANS magazine —

De productie van het printmagazine is een jaarlijks proces waaraan een heel team samenwerkt. Eigenlijk is het ook een empowerend/educatief project. Het is leren door te doen: brainstormen, produceren, feedback verwerken, verbeteren. Vakmensen, zoals een ervaren journalist, bladenmaker, audiovisueel vormgever, mediamarketeer, dragen hun kennis over tijdens het productieproces.

Als maker denk je mee over de inhoud van het blad en neem je verschillende taken op je, waardoor je je betrokkenheid vergroot. Je doet mee aan redactievergaderingen en werkt samen in subteams, zoals de Beeldredactie, het Design-team, het Social media-team, Online magazine-team, Vertalers-team of Marketing-team. Zo kun je bijvoorbeeld als schrijver en social media planner meedoen, of de rol hebben van fotograaf en beeldredacteur. Tegelijkertijd illustrator en vertaler zijn, of schrijver en podcastmaker.

Lees hier ervaringen van deelnemers aan TRANS magazine projecten.

De productie van het jaarlijkse printmagazine beslaat een periode van 8 maanden. Aan het online magazine (deze website) wordt het hele jaar door gewerkt.

vrijwilligers TRANS magazine deelnemers

Wil je betrokken raken bij het maken van TRANS magazine? Beschik je over vaardigheden/talenten die je graag zou willen inzetten voor ons doel? Heb je vragen over deelnemen? Mail ons: info@transmagazine.nl.