TOP

Support

TRANS magazine is een non-profit project van Stichting Inclusief, dat wordt uitgevoerd door vrijwilligers. Het project (de organisatie, de workshops, de inhoudelijke ondersteuning, de tijdsinvestering van ongeveer twintig vrijwilligers) is afhankelijk van subsidies en fondsen. Wij hadden niet kunnen starten in 2016 en kunnen doorontwikkelen sindsdien, zonder de projectsubsidies vanuit de Gemeente Amsterdam en het SPE.

Kosten die we maken bovenop de vrijwilligersvergoedingen zijn het drukken van ons jaarlijkse magazine, het onderhouden van de website en het technisch faciliteren van onze contentproductie: allemaal essentieel voor het uitvoeren van onze missie!

Wie financieel wil bijdragen aan ons educatieve project en de verovering van het medialandschap door TRANS magazine, kan een advertentie plaatsen of ons project sponsoren. In ruil daarvoor kunnen wij publiceren over jouw project, product of organisatie.

Hier volgt binnenkort een Sponsor Keuzemenu. Heb je nu een vraag of voorstel, stuur ons een bericht! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.