Lancering TRANS magazine tijdens openingsavond TransPride

archiveNo Comments

You Are Here:Lancering TRANS magazine tijdens openingsavond TransPride

Op zondag 30 juli 2017 rond 18:00 uur, tijdens de feestelijke opening van de TransPride in The Generator, lanceren wij TRANS magazine: het Nederlandse tijdschrift gemaakt door, voor en over transgender personen. Dit tijdschrift over genderidentiteit is tot stand gekomen in een educatief project, waarbij amateurjournalisten begeleid worden door mediaprofessionals. Het is een initiatief van TransAmsterdam en Stichting Inclusief.

Het honderd pagina’s tellende tijdschrift bevat interviews met bekende en minder bekende transgender personen, essays, reportages, columns en besteedt aandacht aan kunst en cultuur. Het blad is in eerste instantie gericht op mensen die zelf transgender zijn maar is zeker ook bestemd voor niet-transgenders die interesse hebben in dit onderwerp.

Op dinsdag 1 augustus om 20:00 uur zullen makers van TRANS magazine tijdens het programma TransTalents van de TransPride, dieper ingaan op de tot standkoming van het tijdschrift. Iedereen is welkom!

De TransPride vindt tot en met vrijdag 4 augustus plaats in The Generator, Mauritskade 57 (Oosterpark) te Amsterdam.

About the author:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top